MEGHÍVÓ: TUBE DÜSSELDORF
2018. április 16-20.

Látogasson el Ön is a világ legnagyobb cső- és profilipari vásárára Düsseldorfba április 16-20 között. Tájékozódjon a tudomány és technika mai állásáról, a legújabb fejlesztésekről, trendekről.

TUBE 2018, Düsseldorf

Stockumer Kirchstraße 61, 40474 Düsseldorf, Németország

play

Hamarosan kezdetét veszi az év legnagyobb cső- és profilipari szakvására a düsseldorfi vásárközpontban. A Tube 2018 névre hallgató szakvásár keretén belül több mint 1200 nemzetközi kiállító mutatja majd be a terület legújabb fejlesztéseit 2018. április 16-20. között. 

CSŐHAJLÍTÁSSAL FOGLALKOZIK?

Találkozzon gépgyáró partnerével és nézze meg, miben mások a többiek. Ismerje meg, hogy az Ön versenytársai milyen gépeket használnak és ez jelent-e számukra versenyelőnyt. Fokozza a versenyhelyzetet, legyen Ön is a fejlesztések motorja.

GÉPBERUHÁZÁS ELŐTT ÁLL?

Itt néhány óra alatt felmérheti a különféle gyártók kínálatát, megoldásait, minőségét, szolgátatásait és nem utolsó sorban személyes ismeretségekre tehet szert. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhat meg a beruházásainál.

Nézze meg élőben a Dynobend standját:
HALLE 5, STAND G32

A holland Dynobend cégnél sok nagyszabású fejlődés és változás történt az elmúlt két évben. Az Tube Biennálé az iparág legrangosabb rendezvényeként méltó alkalom arra, hogy a Dynobend több évtized cső- és profilalhajlítási szakértelmét és legfrissebb újításait új köntösbe öltöztetve mutassa be. Látogasson el a Dynobend új világába és élje át az anyag tökéletes alakulását.

Ismerje meg a PBT AG Profilbiegetechnik gépportfólióját:
HALLE 6, STAND G06

A svájci székhelyű PBT AG Profilbiegetechnik magas minőségi és műszaki igényeket kielégítő digitális vezérlésű profilhajlító gépek gyártója. 1991 óta ügyfelekkel szorosan együttműködve tervez új műszaki megoldásokat komplex hajlítási feladatok hatékony kivitelezésére. A hajlítógépek tervezésétől az üzembe helyezésig, a vevők projektjének minden szakaszát figyelemmel kísérve, tanácsadással, prototípus-készítéssel, gépkezelők betanításával és helyszíni üzembe helyezéssel segíti ügyfeleit.

INGYENES BELÉPŐ IGÉNYLÉSE

​Töltse ki az alábbi űrlapot a kiállításra való ingyenes belépőjéhez!


Az igényléssel elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy az EPL-Tech Kft. számomra hírlevelet küldjön jövőbeli kiállításokról.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Amennyiben bármilyen kérdése felmerülne a kiállítással kapcsolatban, keresse bizalommal irodavezetőnket, Vértessy-Kovácsvölgyi Ágotát!


Vértessy-Kovácsvölgyi Ágota

Irodavezető

+36 70 605 55 45

office@epl.hu

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy az EPL-Tech Kft. számomra hírlevelet küldjön jövőbeli kiállításokról.

© 2018 - EPL-TECH Kft. | www.epl.hu